telack
IZBORNIK
> Web shop
> Novosti
> Prospekti
> Zastupstva
> Savjeti
> Video
> O Nama

wiwaallchem   indasa  flux  chameleonFlexipads WALCOM
indasa

Već preko 30 godina jedan od najznačajnijih svjetskih proizvođača abraziva vrhunske kvalitete posebno specijaliziran za područje popravaka u automobilskoj industriji, ali i sa širokom paletom abraziva za industriju prerade drveta, metala, kamena, kože, stakla itd.

INDASA izvozi preko 80% svoje proizvodnje u preko 50 zemalja na 5 kontinenata.flux

60 godina iskustva u proizvodnji pumpi za bačve čini FLUX sinonimom za pouzdanost, kvalitetu i najviše standarde u tehnologiji pumpanja širom svijeta. Bilo da se radi o gustoj ili rijetkoj, neutralnoj ili korozivnoj, abrazivnoj ili vrlo zapaljivoj, sanitarnoj ili otrovnoj tekućini, sa FLUX-om ćete sigurno naći najbolje rješenje.dinol

Kao proizvođač pištolja za lakiranje i opreme Walmec je po kvaliteti na samom svjetskom vrhu, a cjenovno povoljniji od konkurencije !

Walmec je stara tvornica u Italiji sa dugom tradicijom izvrsnosti, a posluju od davne 1945.g.
Iza ove tvornice stoje tradicija, znanje, inovativnost i odlučnost da svoje proizvode kvalitetom i povoljnijom cijenom izdignu nad konkurencijom i postanu lider u proizvodnji pištolja za lakiranje.

Robnom markom WALCOM ova tvornica ostvaruje svoju misiju. 
allchem

VIRTUS robna marka firme ALLCHEM s.r.l. predstavlja visokokvalitetnu liniju politura za sve vrste lakova u automobilskoj i stolarskoj industriji.

Zahvaljujući 40 godišnjem iskustvu i istraživanju u Allchemovim laboratorijima, VIRTUS linija politura je postala lider u kvaliteti i očuvanju okoliša.

Danas su te politure cijenom i kvalitetom izbor br. 1 na tržištu !
wiwa

WIWA - više od 60 godina izvrsnosti ! Proizvodi airless opremu za lakiranje koja je po kvaliteti na samom vrhu u svijetu. Air-comby i airless pumpe svih kapaciteta i namjena.

Airless i Air-comby pištolji i crijeva.

Koristi se u brodogradnji, proizvodnji i reparaturi željezničkih vagona, kamionskoj i autobusnoj industriji, metalskoj industriji, stolarijama, drvnoj industriji i građevini !

Velika kvaliteta uz povoljnu cijenu čini WIWA airless pumpe prvim izborom diljem svijeta !chameleon

Marka Chameleon je osnovana 1965.g. u mjestu Schwerte, Njemačka.
Pod tim su se imenom proizvodila ljepila, smole i kitovi za auto industriju.
1965.g.  Chameleon je započeo distribuciju na njemačkom tržištu i postigao je veliki uspjeh. Uskoro je distribucija proširena na susjedne države Austriju i Švicarsku.

Chameleon proizvodi su proizvedeni najnovijom i najnaprednijom tehnologijom, pri čemu su uzete u obzir potrebe profesionalnih korisnika tih proizvoda! Najviši nivo kontrole kvalitete, istraživanja i razvoja kao i stalan rast potražnje pomaže da se sačuvaju tradicionalni njemački standardi !